Der kan forekomme en række forskellige sygdomme i næsen og bihulerne, der kræver operation.

Ved kronisk bihulebetændelse med gentagne infektioner og smerter i bihulerne kan det være nødvendigt med en operation for at åbne bedre op for afløbet af slim og eventuelt pus fra bihulerne.

Der kan være opstået allergiske polypper i næsehulen, som trods medicinsk behandling kommer igen og igen og kan medføre vedvarende aflukning af luftstrømmen i næsehulen.

Ved disse og andre problemer foretager man en operation med kikkertudstyr (endoskoper), som i mange tilfælde kombineres med navigationsudstyr. 


Vær opmærksom på


Forbered dig til operationen


På operationsdagen


Om operationen


Risici og bivirkninger


Efter operationen


Videre forløb


Mere information


Kontakt

Kontakt

 7843 9744

Ring til Øre-næse-hals klinikken på hverdage mellem kl. 08.00-10.00 og kl. 13.00-14.00, hvis du har spørgsmål til indkaldelsen og booking.

Ved spørgsmål til operationen m.m. kan du træffe sygeplejersken på samme nummer på hverdage mellem kl. 07.45-09.30.

Ved akut brug for hjælp på hverdage udenfor telefontid, vælg da sekretæren, og du vil få oplyst et akutnummer via telefonsvareren.

Hvis du har spørgsmål eller akut brug for hjælp efter operationen uden for almindelig åbningstid, kan du træffe sygeplejersken på vores sengeafsnit  weekend og helligdage samt alle hverdage efter kl. 15.30.

Gå direkte til:

Brug ikke informationen på denne side til at stille dine egne diagnoser, og følg kun instruktionerne i vejledningen, hvis hospitalet har henvist dig til siden.