Du er blevet henvist til Øre-Næse-Hals Ambulatoriet, fordi din læge, ud fra dine symptomer eller lægens undersøgelse af dig, har mistanke om, at du kan have en kræftsygdom. 

Det betyder ikke, at du har fået konstateret kræft. Det betyder kun, at lægen ikke kan udelukke, at det er det, du fejler. Når vi modtager en henvisning fra din egen læge, øre-næse-halslæge eller et andet hospital, planlægger vi undersøgelser, som hurtigst muligt skal give os grundlag for at af- eller bekræfte, om der er tale om en kræftsygdom.


Om forløbet

Ventetiden kan være svær

Støtte i udredningstiden

Det videre forløb


Om behandlingen

Den videre udredning og behandling


Kontakt

Kontakt

Hverdage

 7843 9744

Kontakt til sekretær i Øre-næse-hals klinikken hverdage mellem kl. 8:00-10:00 og kl. 13:00-14:00, onsdag mellem 9:00-10:00 og kl. 13:00-14:00.

Kontakt til sygeplejerske kan ske på samme nummer hverdage mellem kl. 7:45-9:30.

Ved akut brug for hjælp på hverdage udenfor telefontid, vælg da sekretæren, og du vil få oplyst et akutnummer via telefonsvareren.

Aften, weekend og helligdage

 7843 9700

Hvis der opstår akut brug for hjælp uden for almindelig åbningstid, kan sygeplejersken på vores sengeafsnit træffes weekend og helligdage samt alle hverdage efter kl. 15.30.

Brug ikke informationen på denne side til at stille dine egne diagnoser, og følg kun instruktionerne i vejledningen, hvis hospitalet har henvist dig til siden.