Løse øresten/ørekrystaller (godartet positionsbetinget svimmelhed, også kaldet BPPV) er den hyppigste årsag til svimmelhed.

Patienter med denne sygdom oplever pludseligt indsættende svimmelhed, som varer flere sekunder. I forbindelse med, at man ændrer stilling såsom at vende sig i sengen, dreje hovedet eller bukke sig forover, kan det føles som at sidde på en karrusel.

Løse øresten ses hyppigst hos kvinder, og antallet af personer, der rammes, er stigende med alderen.


Om behandlingen


Gode råd


Kontakt

Kontakt

 7843 9744

Ring til Øre-næse-hals klinikken på hverdage mellem kl. 08.00-10.00 og kl. 13.00-14.00, hvis du har spørgsmål til indkaldelsen og booking.

Ved spørgsmål til operationen m.m. kan du træffe sygeplejersken på samme nummer på hverdage mellem kl. 07.45-09.30.

Ved akut brug for hjælp på hverdage udenfor telefontid, vælg da sekretæren, og du vil få oplyst et akutnummer via telefonsvareren.

Hvis du har spørgsmål eller akut brug for hjælp efter operationen uden for almindelig åbningstid, kan du træffe sygeplejersken på vores sengeafsnit  weekend og helligdage samt alle hverdage efter kl. 15.30.

Gå direkte til:

Brug ikke informationen på denne side til at stille dine egne diagnoser, og følg kun instruktionerne i vejledningen, hvis hospitalet har henvist dig til siden.