Du er blevet henvist til Klinik for Lugte- og Smagsforstyrrelser, fordi du har en forstyrrelse i lugtesansen og/eller smagssansen. Formålet med forløbet at finde årsagen til din forstyrrelse samt at sætte en behandling, hvis muligt.

Inden du kan blive henvist

Inden du kan blive henvist til Klinik for Lugte- og Smagsforstyrrelser, skal du testes for allergi, have CT-skannet dine bihuler, og hvis du har bihulebetændelse eller øvre luftvejsallergi, skal den være optimalt behandlet.

Kun speciallæger i øre-næse-hals-sygdomme eller hospitalsafdelinger kan henvise til Klinik for Lugte- og Smagsforstyrrelser.


Årsag


Om forløbet


Om behandlingen


Gode råd


Kontakt

Kontakt

 7843 9744

Ring til Øre-næse-hals klinikken på hverdage mellem kl. 08.00-10.00 og kl. 13.00-14.00, hvis du har spørgsmål til indkaldelsen og booking.

Ved spørgsmål til operationen m.m. kan du træffe sygeplejersken på samme nummer på hverdage mellem kl. 07.45-09.30.

Ved akut brug for hjælp på hverdage udenfor telefontid, vælg da sekretæren, og du vil få oplyst et akutnummer via telefonsvareren.

Hvis du har spørgsmål eller akut brug for hjælp efter operationen uden for almindelig åbningstid, kan du træffe sygeplejersken på vores sengeafsnit  weekend og helligdage samt alle hverdage efter kl. 15.30.

Gå direkte til:

Brug ikke informationen på denne side til at stille dine egne diagnoser, og følg kun instruktionerne i vejledningen, hvis hospitalet har henvist dig til siden.