Fragmin og andre blodfortyndende stoffer anvendes til at mindske risikoen for at danne en blodprop i lunger, hjerne og hjerte. Blodpropper kan blandt andet opstå på grund af manglende aktivitet under en operation, hvorfor man giver Fragmin eller lignende stoffer i forbindelse hermed. 

Hvis man i forvejen får blodfortyndende behandling som tablet på grund af en sygdom, kan det også være nødvendig at holde pause med denne medicin og samtidig skifte til Fragmin inden en eventuel operation for at mindske risikoen for blødning under operationen. Man vil efter operationen sædvanligvis skulle genoptage den vante behandling med tabletter.


Forbered dig til behandlingen


Om behandlingen

Sådan indsprøjter du Fragmin i maveskindet

Sørg for at læse brugsanvisningen i pakken, før du anvender Fragmin.

Opbevar sprøjterne ved stuetemperatur – dog højst 25˚C.

Injicér sprøjterne på samme tidspunkt hver dag.

Vask hænderne grundigt.


Vær opmærksom på


Kontakt

Kontakt

 7843 9744

Ring til Øre-næse-hals klinikken på hverdage mellem kl. 08.00-10.00 og kl. 13.00-14.00, hvis du har spørgsmål til indkaldelsen og booking.

Ved spørgsmål til operationen m.m. kan du træffe sygeplejersken på samme nummer på hverdage mellem kl. 07.45-09.30.

Ved akut brug for hjælp på hverdage udenfor telefontid, vælg da sekretæren, og du vil få oplyst et akutnummer via telefonsvareren.

Hvis du har spørgsmål eller akut brug for hjælp efter operationen uden for almindelig åbningstid, kan du træffe sygeplejersken på vores sengeafsnit  weekend og helligdage samt alle hverdage efter kl. 15.30.

Gå direkte til:

Brug ikke informationen på denne side til at stille dine egne diagnoser, og følg kun instruktionerne i vejledningen, hvis hospitalet har henvist dig til siden.