Du tilbydes en ballonudvidelse af det eustakiske rør. Det eustakiske rør er 3-4 cm langt og løber fra mellemøret til svælget. Rørets funktion er at udligne trykket i øret. 

Du tilbydes operation, fordi du har nedsat funktion af det eustakiske rør, for eksempel vedvarende væske eller undertryk i mellemøret. Formålet med operationen er at forbedre funktionen ved at udvide røret med en kortvarig indføring af en ballon i det eustakiske rør.


Vær opmærksom på


Forbered dig til operationen


På operationsdagen


Om operationen


Risici og bivirkninger


Efter operationen


Videre forløb


Mere information


Kontakt

Kontakt

 7843 9744

Ring til Øre-næse-hals klinikken på hverdage mellem kl. 08.00-10.00 og kl. 13.00-14.00, hvis du har spørgsmål til indkaldelsen og booking.

Ved spørgsmål til operationen m.m. kan du træffe sygeplejersken på samme nummer på hverdage mellem kl. 07.45-09.30.

Ved akut brug for hjælp på hverdage udenfor telefontid, vælg da sekretæren, og du vil få oplyst et akutnummer via telefonsvareren.

Hvis du har spørgsmål eller akut brug for hjælp efter operationen uden for almindelig åbningstid, kan du træffe sygeplejersken på vores sengeafsnit  weekend og helligdage samt alle hverdage efter kl. 15.30.

Gå direkte til:

Brug ikke informationen på denne side til at stille dine egne diagnoser, og følg kun instruktionerne i vejledningen, hvis hospitalet har henvist dig til siden.