Hvis du eller dit barn er allergisk overfor æg, anbefales det at starte med en kost, som er fri for æg i alle former.

Over halvdelen af børn med allergi over for æg, vokser fra allergien, inden de fylder 5 år. Det er derfor relevant løbende at afprøve fødevarer, som indeholder æg, i samråd med læge og klinisk diætist.

I få tilfælde kan mennesker med allergi over for æg ikke tåle kød fra kylling, kalkun, høne osv. Da dette er sjældent, skal du ikke udelukke kylling, kalkun, høne osv. fra din daglige mad.


Vær opmærksom på


Kontakt

Kontakt os ved spørgsmål eller afbud


Ernæringsklinikken

Regionshospitalet Gødstrup

Hospitalsparken 15 

7400 Herning

 

Tlf: 78 43 45 00

Telefonen er åben alle hverdage kl. 08.15-11.45.

E-mail: ernaeringsenheden@goedstrup.rm.dk

Gå direkte til:

Brug ikke informationen på denne side til at stille dine egne diagnoser, og følg kun instruktionerne i vejledningen, hvis hospitalet har henvist dig til siden.