Diæt uden boghvede
Boghvede er en plante, som dyrkes primært i Asien. Boghvedens anvendelse som fødevare er udbredt i asiatiske lande, hvor boghvedemel anvendes som hovedbestanddel i eksempelvis nudler og brød. Boghvede findes også i mange traditionelle europæiske retter.
Boghvedeplanten er ikke beslægtet med hvede og indeholder ikke gluten. Boghvede anvendes derfor i hvede- og glutenfri produkter og er også ofte anvendt i helsekostprodukter.
Se hvad du skal være særlig opmærksom på og få gode råd til, hvordan du undgår boghvede i kosten.
Vær opmærksom på
Kontakt
Kontakt Børn og Unge Klinik
Telefon: 7843 3600
Mandag-fredag kl. 8-11
Send sikker mail til Børn og Unge
(åbner borger.dk, hvor du skal logge ind med MitID)
Adresse:
Børn og Unge Klinik
Regionshospitalet Gødstrup
Hospitalsparken 15
Fløj A, plan 0
7400 Herning