16.03.2023

Selv om 2022 var et år ud over det sædvanlige med to store hospitalsflytninger fra Holstebro og Herning og en mere krævende opstart af Regionshospitalet Gødstrup end forventet, har patienterne samlet set været tilfredse med deres besøg. Det viser patienternes og de fødendes svar i de landsdækkende undersøgelser af patientoplevelser (LUP).

Især de akutte patienter har været tilfredse med deres møde med hospitalet i det forgange år.

Det er meget glædeligt, at den første måling af patientoplevelser i Gødstrup et år efter indflytningen viser, at patienter blandt andet føler sig taget godt imod.

I alt 8.058 akutte patienter har scoret hospitalet over – og på – landsgennemsnittet i 18 spørgsmål i LUP-undersøgelsen. Patienterne roser især personalet for deres venlighed og imødekommenhed, ligesom der blandt andet også er fin tilfredshed med informationsniveauet, behandlingen og indlæggelsen.

Stort tillykke – det er godt gået!

Vi løfter sløret for alle resultaterne af LUP 2022 på hospitalets hjemmeside – læs mere i denne nyhed på www.regionshospitalet-goedstrup.dk

Kontakt

For yderligere information er du velkommen til at kontakte lægefaglig direktør Jens Friis Bak, tlf. 4093 7985 og sygeplejefaglig direktør Rikke Degn, tlf. 2819 4002.