24.11.2022

Efter 7 år i spidsen for ledelsen af Regionshospitalet Gødstrup skifter hospitalsdirektør Poul Michaelsen 1. februar 2023 til stillingen som koncerndirektør i Region Midtjylland.

Regionsrådet godkendte onsdag indstillingerne fra bedømmelsesudvalget og sammensætningen af direktionen i Region Midtjylland kommer dermed til at bestå af regionsdirektør Pernille Blach Hansen, koncerndirektør Anders Kjærulff og to nye medlemmer; henholdsvis lægefaglig koncerndirektør Helene Bilsted Probst og koncerndirektør Poul Michaelsen.

Om sit jobskifte siger Poul: - Vi har et super hold og er på en fantastisk rejse med vores hospital i Gødstrup. Og jeg er virkeligt ked af ikke at kunne være med på første parket, når potentialerne folder sig helt ud i de kommende måneder og år.

Men man ikke selv herre over, hvornår sådanne muligheder og opgaver viser sig, og jeg har “gjort regnebrættet op” og fundet, at jeg måtte prøve denne udfordring.

Nuværende direktør i Præhospitalet Henning Weihrauch Voss konstitueres som hospitalsdirektør på Regionshospitalet Gødstrup fra 1. februar 2023. Før det har Henning blandt andet været leder af Klinisk IT på Odense Universitetshospital og kvalitetschef på Regionshospitalet Horsens. Henning er cand.scient.pol og har en master i offentlig ledelse. I hospitalsledelsen kender vi Henning som en dygtig, dialog- og værdibaseret leder, og vi er sikre på, at han vil være en stærk bistand.

Læs pressemeddelelsen fra Region Midtjylland på www.rm.dk

Kontakt

For yderligere information er du velkommen til at kontakte hospitalsdirektør Poul Michaelsen, tlf. 2137 5007, sygeplejefaglig direktør Rikke Degn, tlf. 2819 4002 og lægefaglig direktør Jens Friis Bak, tlf. 4093 7985.