22.09.22

Vi minder om, at der onsdag eftermiddag den 28. september både er mulighed for at blive klogere på Fundamentals of Care (FoC) i sygepleje og at se en ny kop, som erstatter tudekoppen til patienter.

Fundamentals of Care er en begrebsramme, der omhandler etablering og vedligeholdelse af relationen med patienten, integrering af sygepleje ud fra et bio-psykosocialt perspektiv og den kontekst, som sygeplejen udspiller sig i. Foredraget er ved professor i klinisk sygepleje Mette Grønkjær, Aalborg Universitetshospital og Klinisk Institut, Aalborg Universitet.

Den nye kop, som erstatter tudekoppen er et igangværende innovationsprojekt, hvor der er blevet udviklet et låg, der passer på et drikkeglas, og det findes i to varianter; et drikke-låg til normalt drikkende og et drikke-låg specielt designet til patienter med dysfagi. Koppen præsenteres af ergoterapeut Anne-Mette Ørgaard, der har opfundet koppen.

Tid og sted:

Foredrag og præsentation af ny kop finder sted 28. september kl. 14.00 - 16.00 i AULA på Regionshospitalet Gødstrup. Alle er velkomne, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kontakt

For yderligere information er du velkommen til at kontakte sygeplejefaglig direktør Ida Götke, tlf. 2048 0689 og lægefaglig direktør Jens Friis Bak, tlf. 4093 7985.