22.09.22

Med ca. 800 kunder om dagen og en nylig opstart af mødeforplejning er der skruet op for øverste blus i Havens Madhus, der gør alt for at følge med efterspørgslen, bl.a. med ansættelse og oplæring af nye medarbejdere.

Havens Madhus er glade for at servicere alle deres kunder på Regionshospitalet Gødstrup, og derfor er de også kede af ind imellem at måtte skuffe dem, der går forgæves efter dagens varme ret, men håber på forståelse. Da Havens Madhus har mål om at være et bæredygtigt køkken, der ikke skaber madspil, laves der nemlig kun det antal portioner, der forventes at kunne blive solgt den pågældende dag. Dette betyder, der nogle dage kan være udsolgt inden lukketid.

Havens Madhus er også meget mere end varme retter - der tilbydes hver dag et alsidigt udvalg af kolde retter, grab'n'go, barista kaffe, friskpresset juice, greenies, smoothies, diverse brød, frisk frugt samt et øvrigt udvalg af drikkevarer og snacks.

Åbningstiderne er mandag - fredag fra kl. ca. 07.15 - ca. 13.30, og Havens Madhus håber snart at kunne udvide åbningstiden til kl. 15.30.

"Huset" er godt på vej; de har mange ideer, og du kan godt se frem til flere spændende tiltag allerede i løbet af efterår og vinter. Noget vil være nyt, fx mere grønt og vegetarisk, og noget vil være velkendt, fx risengrød. Det er dog sikkert og vist, at retterne lever op til de officielle kostråd.

Fremover kan du følge med i menuen i "Det Varme Køkken" på intranettet under Havens Madhus (goedstrup.intra.rm.dk), ligesom du også kan følge med på Instagram og Facebook.

Kontakt

For yderligere information er du velkommen til at kontakte leder af Havens Køkken og Madhus, Rehné Bank Jensen, tlf. 31143066, ernæringschef Lone Viggers, tlf. 22228938 og sygeplejefaglig direktør Ida Götke, tlf. 2048 0689.