30.06.22

Hospitalets godt 1000 patientvejledninger har erstattet de fysiske pjecer og ligger digitalt og frit tilgængeligt på Regionshospitalet Gødstrups hjemmeside. Som noget nyt kan man nu bestille færdige infokort til den enkelte vejledning via GS Online.

Tiden, hvor patienten fik en pjece med i hånden, er stort set erstattet med, at patienten i stedet får oplyst webadressen til den relevante patientvejledningen. På mange afdelinger sker det konkret ved, at patienten får udleveret et lille infokort (på størrelse med et mødekort), hvor vejledningens titel, QR kode og kort genvej til den relevante digitale vejledning fremgår. Infokortet fungerer dermed som 'huskeseddel', så patienten let kan genfinde vejledningen.

Selve vejledningen findes kun ét sted, og infokortets link/QR kode linker altid ind til den nyeste version af vejledningen, som ligger digitalt på hjemmesiden. Digitaliseringen giver mulighed for automatisk højtlæsning, ligesom det er muligt for patienten at oversætte teksten fx via Google Translate.

GS Online biblioteket over Gødstrup vejledninger er oprettet for at gøre det lettere og mere fleksibelt for afdelingerne at bestille både egne og andre afdelingers kort. I stedet for selv at skulle indtaste oplysninger på infokortet (titel, link og QR kode) kan man nøjes med at finde det relevante kort i oversigten.

Gå direkte til GS Online (log ind og klik på "Bestil færdige kort") eller find en vejledning til at bestille infokortene på intranettet.

I takt med at der kommer nye patientvejledninger til, vil de tilhørende infokort blive lagt ind i biblioteket.

Kontakt

For yderligere information er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Finn Møller, tlf. 5125 3537 og sygeplejefaglig direktør Ida Götke, tlf. 2048 0689.