23.06.22

Fra fredag den 24. juni kan alle afdelinger få leveret færdigblandet Piperacillin/tazobactam fra Hospitalsapoteket. Hver afdeling kan dagligt bestille den mængde færdigblandet Piperacillin/tazobactam, de forventer at bruge det kommende døgn.

Minimums bestillingen er 5 doser og for at undgå spild, er det vigtigt ikke at bestille ekstra, men kun til aktuelt indlagte patienter.

Der bliver fremadrettet leveret færdigblandet Piperacillin/tazobactam hver dag, også i weekender. Bestillingerne skal foretages senest kl. 09:30 via opgavesystemet (se vejledning). De fleste dage kan det forventes, at de færdigblandede Piperacillin/tazobactam er tilgængelige i medicinrummet fra kl. 13 samme dag.

I hverdagene leveres de færdigblandede Piperacillin/tazobactam af apotekets portører, som anbringer dem i køleskabet i medicinrummet. I weekenderne bliver de færdigblandede Piperacillin/tazobactam leveret af en portør til en sygeplejerske i afdelingen, som straks skal anbringe dem i køleskabet.

Bestillingssystemet starter op så første bestilling skal være sendt senest fredag den 24. juni klokken 09:30.

Kontakt

For yderligere information er du velkommen til at kontakte farmaceut Stine Hygum Sørensen, tlf. 7843 1014 og leder af Hospitalsapoteket Anders Knudsen, tlf. 2237 7213 og lægefaglig direktør Jens Friis Bak, tlf. 4093 7985.