Nyhedsbrev fra torsdag den 19.05.22

Rød streg.

  • Fra tirsdag eftermiddag og indtil klokken 01:26 i nat har RIS Vue (røntgen informationssystemet) været nede på Regionshospitalet Gødstrup og på Regionshospitalet Viborg. Det vil sige, at klinikerne i den periode har manglet overblik over patientaftaler og ikke har kunnet se, hvem der har tider hvornår. 

  • Siden indflytningen har vi afviklet en større tilfredshedsundersøgelse, hvor 350 patienter og pårørende har delt deres oplevelser fra det første møde med Regionshospitalet Gødstrup). På baggrund af de gode erfaringer fra tilfredshedsundersøgelsen er det besluttet, at vi fortsat vil give vores patienter og pårørende mulighed for at give deres umiddelbare feedback. 

  • Har du lyst til at lære Hospitalskirken i Gødstrup bedre at kende? Så har du muligheden to forskellige datoer i juni, hvor du kan høre om kunsten i Hospitalskirken og om, hvordan Hospitalskirken kan bruges af patienter, pårørende og personale.

  • De gamle træstole og taburetter der stod rundt omkring i hospitalets omklædningsrum er blevet indsamlet, og i alt 250 spritnye taburetter er blevet fordelt i omklædningsrum samt baderum. Tanken med taburetterne er, at de fx kan tjene som siddeplads, når sko, strømper, bukser skal tages på eller, at de kan bruges til fralæggelse af tøj, håndklæder, toiletsager mv. i forbindelse med omklædning.

  • Onsdag den 1. juni 2022 er der folkeafstemning om Danmarks deltagelse i det europæiske samarbejde om sikkerhed og forsvar ved at afskaffe EU-forsvarsforbehold. Derfor får indlagte patienter på Regionhospitalet Gødstrup, Regionspsykiatrien Gødstrup og Anker Fjord Hospice mulighed for at brevstemme.

  • Hør om registerforskning fra et af hospitalets egne forskningsmiljøer, når seniorforsker, lektor Karin Biering og datamanager Jesper Medom Vestergaard fra Arbejdsmedicin holder oplæg om emnet.

  • Nu har du igen mulighed for at deltage i kursus i anlæggelse af perifært venekateter (PVK). Undervisnings- og træningsdage, med 1-timeres kurser i anlæggelse af perifært venekateter på Regionshospitalet Gødstrup, starter nemlig op den 9. juni og den 30. juni.

Rød streg.

Tilmeld/afmeld nyhedsbrevet


Alle medarbejdere på Regionshospitalet Gødstrup modtager automatisk nyhedsbrevet i deres arbejdsmail. Hvis du gerne vil modtage nyhedsbrevet fx i din privatmail, kan du tilmelde dig her nedenfor. Du kan også afmelde dig igen, hvis du ikke længere vil modtage det uden for din arbejdsmail.

Jeg vil gerne:

Kontakt redaktionen


Finn Møller

Kommunikationschef

Tlf.: 5125 3537

Finn.moeller@goedstrup.rm.dk

 

Maiken Sand

Kommunikationskonsulent

Tlf.: 3071 3623

maiksa@goedstrup.rm.dk

Print nyhedsbrevet