På denne side finder du oplysninger vedr. speciallægeuddannelsen i samfundsmedicin. I Klinisk Socialmedicin & Rehabilitering varetager vi den uddannelsesdel der vedrører Klinisk Socialmedicin.
Hvis du er ansat i RegionMidt kan du tilgå vores intranet, hvor du kan se alle vores uddannelsesdokumenter, der beskriver, hvordan vi i Klinisk Socialmedicin & Rehabilitering uddanner yngre læger.
Du kan også finde information på Dansk samfundsmedicinsk selskab hjemmeside og Sundhedsstyrelsen.
På videreuddannelsessekretariatet Nord finder du uddannelsesprogrammerne for alle uddannelsesafdelinger i videreuddannelsesregion nord.
Uddannelseslæge i Klinisk Socialmedicin
Vi ansætter Introduktionslæger to gange årligt. Vi tilstræber at man starter 1.marts og 1. september for at få den bedste introduktion. Hoveduddannelsesstillinger opslås af videreuddannelsessekretariatet to gange årligt.
Klinisk Socialmedicin og Rehabilitering tilbyder hoveduddannelse i både først og andet samfundsmedicinske forløb.
Vi har oftest mellem 8-12 uddannelseslæger i afdelingen.
Inden man starter i uddannelsesstilling afholdes der en virtuel forventningssamtale med UAO og skemalægger, hvor vi taler om læringsstile, kurser og ferie o.a praktiske ting, således uddannelseslægen får den bedst mulige start.
Introduktionsperioden er på 1 md. I den første måned introduceres man til alle opgaver, herefter arbejder man selvstændigt, men med meget tæt supervision og gode muligheder for feedback.
Alle uddannelseslæger har en formel vejleder i hele uddannelsesforløbet, som man mødes med hver 1-2 måned. De første 3 måneder har man også en fast klinisk vejleder, der superviserer ens funktioner.
Uddannelsesteam Speciallægeuddannelsen
I Klinisk Socialmedicin og Rehabilitering har vi et uddannelsesteam bestående af UAO, UKYL og en sekretær. Vi er en del af Regionshospital Gødstrup(RHG) uddannelsesteam. Du kan læse om uddannelse i RHG her https://www.regionshospitalet-goedstrup.dk/uddannelse