OBS! Høreklinikken Holstebro fortsætter med at være det samme sted som hidtil, selvom Regionshospitalet Holstebro er lukket og flyttet til Gødstrup.

 

Et team af oto-teknikere, audiologi-assistenter og sekretærer på Høreklinikken i Holstebro vil tage vare om dig og dine høreproblemer. Hver 14. dag vil der også være en speciallæge til stede.

audfoto.png

Der er ca. 3000 patienter, der bliver behandlet hvert år, og der kommer stadig flere og flere til.

På afdelingen er der 7 audiologi-assistenter og 2 elever, der står klar til at hjælpe med høreprøve, tilpasning og justering af høreapparater.

Der laves en individuel vurdering af hver patient, for at finde ud af hvordan man bedst afhjælper og varetager behandlingen af   høretabet. Derfor vil din behandlingen ikke nødvendigvis ligne naboens. Der er mange ting der skal tages med i overvejelserne, før man kan finde det rette høreapparat. 

 

Man vil som patient blive taget med på råd, men i sidste ende er det dog audiologi-assistenten der vurderer, hvad der virker bedst ved dit høretab.

Nogle gange vil det være nødvendigt, at der laves at aftryk af dit øre, for at lave en formstøbt prop. Klinikken har 2 dygtige oto-teknikere som står klar med aftryksmaterialet, skulle det blive aktuelt.

På klinikken møder du også vores venlige, og hjælpsomme sekretærstab. De står altid klar til at hjælpe og guide dig.

Vi byder dig hjertelig velkommen til høreklinikken.

Velkomst på Høreklinikken

Sådan tages høreprøver

Sådan tages aftryk til ørepropper

Kontakt Høreklinikken