På sengeafsnit og i cafeen

pårørende.PNG

Som pårørende kan du altid købe noget at spise når du besøger en patient på sygehuset.

6662_mad_app_ikon_32x32.png

 

 

 

Der er gratis te og kaffe til pårørende.

Fra februar 2022 til august 2022 vil et nyt koncept for mad og måltider på Regionshospitalet Gødstrup gradvist blive indført. Indtil da har vi både det "gamle" og det "nye" koncept.

Mens vi venter på det nye...
...har du mulighed for at købe mad ved at henvende dig til køkken- eller plejepersonale og spise sammen med din pårørende.
Køkken- og plejepersonale kan fortælle dig, hvad der er på menuen.
Betaling sker via MobilePay til 23268

Når det nye er indført
På de afdelinger hvor konceptet er indført, kan du bestille maden enten på patientskærmen på stuen eller via en hjemmeside på din egen mobiltelefon eller iPad. Spørg personalet på afdelingen, hvordan du gør. Der vil være en række forskellige kolde og varme retter og drikkevarer, som du frit kan bestille fra morgen til aften. Du skal selv betale for det, du bestiller.

Som pårørende vil du også kunne købe mad i hospitalets Madhus.

 


Havens Madhus logo

Havens Madhus er hospitalets cafe, som ligger centralt placeret i stueetagen. Her er det muligt at tage en pause eller bruge ventetiden i venlige omgivelser. Havens Madhus er for medarbejdere, patienter og besøgende. 

Fra februar 2022 til august 2022 vil det nye koncept for mad og måltider på Regionshospitalet Gødstrup gradvist blive indført. Indtil det nye koncept er fuldt implementert, er der som minimum mulighed for at købe mad og drikke fra automater, som er placeret ved Havens Madhus. Betaling kan ske med kreditkort eller MobilePay.